Ei helg med fart og moro i skiløypa!

Postet av Leksvik IL - Ski den 13. Jan 2019

Lørdag ble Leksdalsrennet arrangert på Petter Northug stadion og 7 Leksvik-utøvere stilte til start. I dag, søndag, stilte vi med 22 utøvere og 11 lag i årets Inderøyrenn med teamsprint (tomannsstafett). Her var det mye fart og moro! Mange fine dueller i flere av årsklassene, og god stemning på arena og langs løypa begge dagene. Spesielt artig at vi får med flere utøvere til å gå skirenn og at det ser ut til å falle i smak! 

-Endelig kom det mer snø i helga og mulighet for skitur i nyoppkjørte skiløyper ved Leksvik skisenter.

Flere bilder fra arragementene

Resultater Leksdalsrennet

Resultater Inderøyrennet
Karusellrenn 2019

Postet av Leksvik IL - Ski den 6. Jan 2019

Denne sesongen – som tidligere sesonger – arrangeres karusellrennene onsdager i tiden fra nyttår til påske, i samarbeid med Berg-Ugla Grendelag. 

Påmelding til «konkurranseklassene» for alle aldre er innen kl. 18:30 på renndagen. I år som i fjor blir det Sparebank1-karusell. Idrettslagets hovedsamarbeidspartner er sponsor og vil blant annet bidra med flott premie til avslutningen i mars. 

For å få avslutningspremien, må en delta på 6 av totalt 10 renn. Årets opplegg blir mye likt tidligere år, men som vist i oversikten under. Begge plasser har kiosk med varme vafler, kaffe og kaker mv. Eventuelle endringer i oppsettet varsles her eller på Leksvik IL sin facebookside. 

Deltageravgift for karusellrennene 2018: Barn kr. 100,-/ pr. pers. , kr 150,-/ pr. pers. fra og med 16 år.

PS: Det arrangeres IKKE karusellrenn i vinterferieuka. Leksvik-utøvere på skirenn i nord og sør.

Postet av Leksvik IL - Ski den 6. Jan 2019

Det er for tiden utfordrende både å være utøver og arrangør innen langrenn for tiden, men søndag 6. januar var Leksvik representert med 4 løpere i Spillumsrennet (avviklet på Bjørgan i Grong) og 7 løpere i Assgutenrennet (avviklet på Selbuskogen skisenter).
Under følger noen bilder fra arrangementene samt resultater. 

Resultater Aasgutenrennet

Resultater Spillumsrennet


Jonas Løkken Olsen, Theo Sjonbotn og Ada SjonbotnSofia Kopreitan DahlMaren Sofie BergOda Elise BergJonas Løkken OlsenJon MoanRebekka Berg Finsmyr

Kasper og Vetle Ramdal Farbu
Rikke Emilie Berg FinsmyrLevert av IdrettenOnline