Byttehelg 2017

Postet av Leksvik IL - Ski den 12. Nov 2017

Søndag 12. november arrangerte Leksvik IL og skiavdelingen byttedag i samarbeid med Sparebank1 SMN. Overraskende mange tok turen til skisenteret med utstyr. 

Slike byttedager har foregått over hele landet i mange år. Byttehelgen ble arrangert for andre gang i Leksvik under mottoet «JA til brukt!» Målet er at andre skal få nytte av skiutstyr og bekledning som barna dine eller du selv har vokst fra. Kanskje kan flere barn få anledning til å kjenne hvor gøy det er å ha ski på beina når inngangsbilletten til idretten ikke blir så dyr.  Det å kjøpe brukt er bra for miljøet og fornuftig for lommeboka. Utstyret er brukt, men med nye eiere kan utstyret komme ut i løypa og bakken igjen med ny skiglede.

Vi skulle gjerne hatt enda mer utstyr for salg og flere besøkende, men vi ser allerede fram til neste års arrangement.  Vi ønsker med byttehelgsarrangementet å skape en god arena for kjøp og salg av brukt utstyr og håper at enda flere kommer til skisenteret for å selge eller kjøpe utstyr neste gang.

MX-sport hadde stand denne dagen og kom med gode tilbud på skismøring. Sparebank 1 SMN som stolt sponsor av Leksvik IL, stilte opp og bidro med informasjon om bruk av Vipps, som er en alternativ betalingsløsning uten bruk av kontanter. Skiavdelingen tilbyr nå Vipps som betalingsmetode under alle arrangement framover.

Vi hadde salg fra kjøkkenet og det var gledelig å se at flere besøkende benyttet seg av anledningen til å kjøpe kaffe, kaker og slå av en prat. Takk til alle som møtte opp og til alle som ga bort utstyr til inntekt for skiavdelingen!   

Byttehelgen - Astrid Jacobsen


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline