Miljøsamlingen 21. oktober 2018

Postet av Leksvik IL - Ski den 21. Okt 2017


Lørdag 21. oktober arrangerte skiavdelingen i sin årlige miljøsamling. I overkant av 30 barn og unge deltok med full trøkk i perfekte omgivelser ved Leksvik skisenter.  Til alles glede tittet sola frem allerede fra morgenen av og bidro til et praktfullt høstvær og riktig god stemning. 

Dagen var delt inn i 3 deler; Førsteøkta bestod av treningsøkt med rulleski for den eldste gruppa og på beina for de yngste. Deretter ble det servert varmmat, nystekte vafler og kaker i klubbhuset til store og små.  
I andre økta bar det til med en ny treningsøkt i terrenget, før det hele ble avsluttet med den obligatoriske og populære myrfotballen i blautmyra på stadion. Her var det full innsats fra store og små på et heller utfordrende underlag. Andreas Myran Steen tok styringen på fotballen og skapte et stort engasjement ute på myra.  Myr fra topp til tå og i øre, nese og munn, var ikke til hinder for at mange av barna gledet seg like mye til neste år. Dette gjorde nok sitt til at bygdas vaskemaskiner, dusjer og badekar med stor sannsynlighet ble satt på prøve i løpet av ettermiddagen.   


I tillegg til treningssamlingen, var det invitert til dugnad. Her stilte mange frivillige opp og med en enrom innsats her ble det gjort mye for å klargjøre både løypenett og nybygg ved skisenteret med ønske om at vinteren snart setter inn.   
Det ble uført beitepussing, og det ble fjernet skog og kratt som har vokst inn i løypa og hoppbakken. Vi hadde også gravemaskin under dugnaden og fikk gjennomført utbedringer i 3 km. Klubbhuset fikk mer maling og det ble satt på sprosser på vinduene som gjorde sitt til at klubbhuset tok seg enda bedre ut på arenaen.   
 
På kjøkkenet sørget kjøkkenkomitéen for at det ble laget mengder av mat som mettet mange munner i løpet av dagen.   
Tusen takk til alle store og små som deltok!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline