Steffen Kopreitan Dahl

Steffen Kopreitan Dahl

Trøa blir brøytet frem igjen

Postet av Steffen Kopreitan Dahl den 9. Mar 2016

Sesongstart begynner å nærme seg for Fotballavdelingen, og de første som våkner til liv er anleggsgruppa. Med 70 - 80 cm med kompakt snø i Trøa, er det en stor jobb å klargjøre banen.

Mandag kveld begynte Roy Bjørnebo, Stian Bjørnebo og Espen Johansen fresingen av banen, de fjernet også snø fra parkeringsområdet og rundt løpebanen. Harald Ramdal fulgte opp med mange timer på traktoren tirsdag formiddag, før Roy og Stian igjen var på plass på ettermiddagen.


I ettermiddag (onsdag) begynner de på nytt, og da vil de ta det enda ett knepp opp. Roy vil frese, mens Espen, Stian og Morten Myran vil kjøre skytteltrafikk med traktor med henger for å frakte snøen bort. Fresen klarer ikke å kaste snøen av banen nå når de er kommet inn mot midten, så da brukes traktor med tilhenger for å slippe å frese snøen flere ganger for å få den av banen.

Ved å bruke idrettslagets egen lille traktor med fresen foran, skåner vi dekket på banen, og beholder samtidig gummikulene der de skal være. Det er en nøysommelig oppgave, for den går ikke så veldig fort fremover når det er så mye snø å fjerne.


Med det meldte mildværet fremover, er håpet at banen ganske snart skal være grønn og fin igjen, og klar til bruk for alle fotballspillere i Leksvik.


Det gjøres en imponerende dugnadsinnsats i Trøa for øyeblikket, og anleggsgruppa fortjener hyllest for den innsatsen som legges ned.

Tusen takk!
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline